خبر رسانی ایران |
||
پنجشنبه 10 فروردین 1391 :: نویسنده : مینا ب
تنها مجموعه سینمایی ری
راگا پاتوقی برای دوستداران هنر هفتم
خبرگزاری فارس: تنها مجموعه سینمایی ری، نوروز امسال پذیرای علاقمندان است. ![]()
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، همه کسانی که از اولین روز تاسیس پردیس سینمایی «راگا» در مجموعه حضور داشتند و به قول سینماییها خاک صحنه خورده بودند، بار دیگر دور هم جمع شدند تا یک سالگی راگا را در محیطی ساده و صمیمی جشن بگیرند. سید محمدرضا فرجام آژیر مدیر پردیس سینمایی راگا، مانند همیشه با رویی خوش از ما استقبال میکند و وقتی از دلیل حضورمان با خبر میشود، بی آنکه پروندههای بایگانی شده مجموعه را زیر رو کند تمامی اطلاعات و آمار سینما را در طول سالی که گذشت همراه با خبرهای ویژه نوروزی و برنامههای روز سینما برایمان بازگو میکند. برای خواندن این گفتو گو نیازی نیست اهل تماشای فیلم و سینما باشید، فقط کافی است اهل این منطقه باشید تا خبرهای داغ سینما، خواسته و ناخواسته پایتان را به این مجموعه سینمایی باز کند.
فارس: با توجه به یک ساله شدن راگا، فعالیتهای این مجموعه را در سالی که گذشت چگونه ارزیابی میکنید؟ نخستین روزهایی که راگا افتتاح شد، حضور شهروندان خیلی کمرنگ بود فقط مخاطبان خاص سینما از نخستین روزها ما را همراهی کردند البته این موضوع باعث نگرانی ما نشد چرا که بر این باور بودیم که باید بپذیریم تا عرصه نباشد، تقاضا هم نیست و فرهنگ استفاده از آن کالا یا خدمات نیز ناشناخته میماند. سینما هم یکی از همین مقولههایی است که اهالی ری تا به حال همسایگی با آن را تجربه نکرده بودند و ما به عنوان متولیان سینما این رسالت را برعهده گرفتیم تا بستری فراهم کنیم و اهالی را با سینما آشتی دهیم. یکی از مهمترین اقداماتی که توانسته پای بسیاری از مخاطبان عام را به سینما باز کند انتخاب فیلمهای مناسب و به روز بوده است که نظر اهالی را به خود جلب کرده است و افزایش آمار مخاطبان سینما در هر ماه نسبت به ماه گذشته حاکی است که در این راه موفق بودهایم.
فارس: فیلمهایی که در پردیس راگا اکران میشود چقدر با گیشههای سینماهای دیگر همخوانی دارند؟ فیلمهای به نمایش در آمده در سینما راگا از پنج سرگروه اصلی اکران فیلم انتخاب میشود و فیلمها بدون تاخیر از سایر سینماهای پایتخت روی پرده میروند و امسال نیز فیلمهای منتخب جشنواره فیلم فجر نیز در ایام نوروز روی پرده میرود و جالب است بدانید که با توجه به وجود سه سالن نمایش و به منظور افزایش مخاطبان شرایط مناسبی داریم تا در اکران فیلمها، نظر و درخواست شهروندان را نیز لحاظ کنیم بنابراین شهروندان این فرصت را دارند تا از طریق ارتباط با سامانه پیام کوتاه و تماس با گیشه، فیلمهای درخواستی خود را اعلام کنند و در صورت بالا بودن تقاضا فیلم مورد نظر تهیه و به اکران درمیآید.
فارس: یکی از اتفاقات خوبی که در این سینما شاهد آن بودهایم، این است که بسیاری از مسئولان و افرادی که با توجه به بافت مذهبی ری در طول سه دهه اخیر مخالف ساخت و بهرهبرداری سینما در ری بودند، حالا پای خودشان هم به سینما باز شده است و به عبارتی از مشتریهای پرو پا قرص مجموعه هستند، دلیل این امر را چه میدانید؟ به نظر من اگر قرار باشد در سینما فیلم نامناسبی اکران شود این موضوع در هر بافت و منطقهای مغایر ارزشهای اسلامی و ایرانی است و این موضوع فقط به ری خلاصه نمیشود. علاوه بر آن ما در سایر شهرهای مذهبی کشور مانند قم و مشهد نیز شاهد فعالیت سینما هستیم و این موضوع تاکنون مشکل ساز نبوده است اما با این اوصاف بازهم حساسیتهای مذهبی و فرهنگی منطقه را نادیده نگرفتهایم و در طول سالی که گذشت، دقت نظر خاصی بر روی انتخاب فیلمها داشتهایم تا از نظر موضوع و محتوا با ارزشهای فرهنگی و موقعیت مذهبی ری، مغایرتی نداشته باشد و استفاده از ایده و پیشنهاد صاحبنظران، فراهم کردن محیطی سالم و فرهنگی در مجموعه و از همه مهمتر تشویق و ترغیب شهروندان به تماشای فیلم، تدابیری است که در تحقق این موضوع بیتاثیر نبوده است.
فارس: بیشترین مخاطبان سینما چه گروههای سنی هستند؟ مخاطبان سینما دو گروه هستند، مخاطبان خاص و عام که گروه اول مراجعه کنندگان دائمی سینما هستند و گروه دوم افرادی هستند در شرایطی خاص پایشان به سینما باز میشود و همه دغدغه ما این است که گروه دوم را با سینما آشتی دهیم. در ماههای اول که سینما راگا تازه فعالیت خودش را آغاز کرده بود، 80 درصد مخاطبان مجموعه را افراد مجرد و 20 درصد سهم سکوهای خانوادگی بود اما شاید جالب باشد بدانید که با شرایط فرهنگی که در سینما فراهم شده است، خیلی زود این آمار جا بهجا شد و همان مخاطبان 80 درصدی با خانواده راهی سینما شدند که همه گروههای سنی در میان آنها به چشم میخورد و آمار فروش بلیت حاکی از آن است که اکنون تنها 20 درصد مخاطبان ما مجرد و جوان هستند که به سینما مراجعه میکنند.
فارس: شما به عنوان یک کارشناس فرهنگی، تعریفتان از سینما چیست؟ سینما در لغت یعنی پاتوق فرهنگی و این مکان علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت، چهارراهی برای تبادل اطلاعات فرهنگی و مراودههای اجتماعی است که احترام به حقوق شهروندی، استفاده مناسب از المانهای شهری و عمومی و ... بهطور غیرمستقیم به مخاطبان آموزش داده میشود.
فارس: بد نیست اشارهای هم به قیمت بلیتهای سینما داشته باشید؟ طبق تعرفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهای بلیت در تمام سینماها 3 هزار تومان است و ما هم در این مجموعه سینمایی باید از این مصوبات تبعت میکردیم اما از آنجا که تاکنون سینمایی در منطقه وجود نداشته است و اهالی خیلی به سینما رفتن عادت نکردهاند تصمیم گرفتیم بهمنظور آشتی اهالی با سینما فعلا قیمت بلیتها 2 هزار تومان کاهش دهیم تا اهالی برای سینما رفتن بهانهای نداشته باشند. در ضمن طبق قانون تمام سینماها، بلیت در روزهای سهشنبه نیم بها است که این موضوع نیز به عنوان یک بسته تشویقی میتواند برای حضور افراد به سینما ایجاد انگیزه کند.
فارس: با این اوصاف درآمد حاصل از فروش بلیت در سال گذشته زیاد نبوده است. با توجه به آمار گیشه، یک میلیارد و 422 میلیون تومان از محل فروش بلیت کسب شده است که یک چهارم بلیتهای به فروش رسیده نیم بها و مابقی تمام بها بوده است. انتهای پیام/س10 نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : درباره وبلاگ مطالب اخیر آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه پیوندها نویسندگان آمار وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||